Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Vaticanul nu exclude posibilitatea suspendării audienţelor generale ale Papei, de teama raspandiri A(H1N1)

Lacasuri Ortodoxe: din Vatican, 24 iulie 2009
Vaticanul nu exclude posibilitatea suspendării audienţelor generale ale Papei

   Vaticanul nu exclude posibilitatea suspendării audineţelor generale ale Papei, la care participă în fiecare săptămână mii de pelerini din întreaga lume, pentru a limita riscul răspândirii virusului gripei porcine, conform unui înalt funcţionar al Vaticanului.

 

   "Nu este exclus ca Vaticanul să decidă suspendarea temporară a evenimentelor care fac să se strângă mulţimi de oameni, în cazul în care există recomandări în acest sens ale OMS sau dacă astfel de dispoziţii vor fi adoptate în Italia", a spus Giovanni Rocchi, responsabil cu sănătatea, al Statului Vatican, în L'Osservatore Romano.

 

   "Suntem decişi să ne ocupăm de campaniile de vaccinare şi cât de curând vaccinul împotriva gripei A va fi disponibil; vom propune o nouă rundă de vaccinare, a spus acesta.

 

   Audienţele Papei sunt în prezent suspendate pentru că Benedict al XVI-lea este în vacanţă în Val d'Aosta (nord), până la sfârşitul lunii.

 

   Gripa A(H1N1) continuă să se răspândească în mare viteză în lume. După patru luni de la apariţia sa în Mexic, va ajunge să fie prezentă în toate ţările din lume, a avertizat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article