Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

A doua Intalnire a Consiliului de Tineret la parohia Pojejena - pr. Ion Nedelcu

   Duminica 08.03.2009 a avut loc in parohia noastra a doua intalnire a consiliului de tineret, consiliu ce a luat fiinta cu binecuvantarea Prea Sfintei Sale Lucian Episcopul Caransebesului, la data de 01.02.2009, si se va ocupa cu activitatile tinerilor din parohie. La aceasta intalnire au luat parte pe langa membri consiliului si cativa tineri interesati de activitatile desfasurate.


   In prima parte a intalniri sa discutat despre Postul Pastelui, necesitatea si Importanta Postului, iar tineri s-au aratat interesati de acest subiect.


   In a doua parte tineri au propus ca in vara acestui an, respectiv in luna iulie , sa organizam o tabara cu toti tineri parohie, intr-o locatie ce se va propune la intalnirea urmatoare. S-a hotarat ca o data pe luna sa se desfasoare o astfel de intalnire, in care sa se dezbata diferite subiecte cu caracter moral/crestin, iar urmatoarea intalnire va avea loc in duminica Floriilor.


Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article