Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

"Rusia, SUA să se opună escaladării violenţei pe glob!"

   Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Alexei al II-lea a chemat administraţiile Rusiei şi SUA să se folosească de potenţialul celor două popoare în spiritul colabărării pe calea eforturilor de menţinere a păcii.


   "Prietenia dintre popoarele noastre nu este un mit, ci o garanţie a păcii în lume", a spus Alexei al II-lea în timpul unei întâlniri cu Ambasadorul SUA în Rusia, John Beyrle, ce a avut loc ieri (marţi, 21 octombrie 2008) în Mânăstirea Sfântul Daniel, din Moscova.


   Alexei al II-lea consideră că guvernele celor două ţări ar trebui să folosească acest potenţial imens, mai ales acum când are loc o escaladare a violenţei peste tot în lume."


   De asemenea, Patriarhul a reamintit faptul că în Biserica Ortodoxă Rusă a fost "foarte întristată" de acţiunile militare din Caucaz, în august, şi a fost printre primele organizaţii care au făcut apel la pace în regiune.


   "Biserica trebuie să fie un factor de conciliere în viata oamenilor", a spus Alexei al II-lea.






Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article