Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Facultatea de Teologie din Târgovişte continuă înscrierea pentru studii de licenţă şi master


   La Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii „Valahia" din Târgovişte, continuã, pânã pe 24 Octombrie 2008, înscrierea la admitere pentru studii de licenţă ( Teologie Pastorală, frecvenţă redusă, 4 ani) şi master, pentru cursurile universitare 2008-2009. Admiterea pentru frecvenţă redusă constă într-un concurs de dosare, precedat de un interviu vocaţional susţinut la momentul înscrierii. Media de admitere la Facultate se va calcula astfel:

   40% - media multianuală la una din următoarele disciplinele: Teologie Dogmatică sau Limbă şi literatura română, în funcţie de opţiunea candidatului.
   30% - media generală a anilor de studiu din liceu;
   30% - media examenului de bacalaureat.


   Depunerea dosarelor se face la sediul Facultăţii, zilnic, de luni până vineri între orele 09:00 - 17:00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 09:00-12:00. Taxa de înscriere este de 80 lei, iar taxa anuală, a unui an de studiu, este de 1.800 lei, care se poate plăti în 3 tranşe.

   Mai multe detalii se pot afla de la secretariatul Facultăţii, la numărul de telefon: 0245/640083.
Pentru studiile universitare de master, admiterea pentru anul universitar 2008-2009, la Facultatea de Teologie din Târgovişte, va consta în susţinerea unui interviu, pe baza unui referat depus odată cu dosarul de admitere, temele pentru acest referat fiind afişate anticipat la avizierul Facultăţii. Nota de admitere la master este media dintre: nota obţinută la interviu şi media generală de licenţă.

   Specializările şi numărul de locuri oferite de Facultate sunt:

   - Doctrină - Ştiinţă - Misiune ( Master, 4 semestre) - 20 locuri bugetate, 50 locuri cu taxă;
   - Doctrina socială şi ecumenică a Bisericii în contemporaneitate ( Master, 4 semestre) - 15 locuri bugetate, 30 locuri cu taxă
   - Pastorală şi misiune în context european ( studii postuniversitare de Master, 2 semestre) - 19 locuri bugetate, 40 locuri cu taxă.
   Taxa de înscriere este de 90 lei, iar taxa unui semestru este de 900 lei.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article