Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Maică "amărâtă": full-time in constructii


SALONIQUE: Un credincioasă din Grecia doreşte indemnizaţie de la Mânăstire

O credincioasă greacă, "concediată" de o Mânăstire din nordul Greciei, reclamă plata a 240.000 de euro ca recompensare a 23 de ani de muncă dură, au afirmat unele surse judiciare.

Sora, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, în vârstă de 45 de ani, a depus o plângere în faţa unei instanţe de la Salonic, prin care cere suma de 240.300 de euro pe care ar fi pierdut-o în Mănăstire, a spus aeeaşi sursă.

Aceasta pretinde că ar fi lucrat full-time ca muncitor în construcţia Mănăstirii, la clădiri, săpături şi transport de încărcături grele, iar plata se presupune ca ar fi valorat cel puţin 30 de euro pe zi, în lumea din afara Mânăstirii.

Aceste "datorii" au fost cerute Mânăstirii Koufalia,aflată la patruzeci kilometri nord-vest de Salonic, după unele neînţelegeri cu maica Stareţă.


Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article