Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
11 juillet 2009 6 11 /07 /juillet /2009 16:54

   Preşedintele U. S., Barack Obama, i-a cerut astăzi, vineri 10 iulie 2009, Papei Benedict XVI, să continue atragerea atenţiei asupra "responsabilităţilor" tuturor părţilor implicate în procesul de pace din Orientul Mijlociu, a spus Casa Albă.

 

   În timpul unei întâlniri tête-à-tête, care a durat treizeci de minute, la Vatican, Obama a subliniat angajamentul său în a pune capăt conflictului israeliano-palestinian şi şi-a exprimat adeziunea la eforturile pe termen lung ale Vaticanului şi ale Papei, însuşi, în promovarea păcii - a declarat presei un purtător de cuvânt al Casei Albe, Denis McDonough.

 

   Numărul 1 în America, i-a declarat Papei că "toate partidele au responsabilitatea rezolvării situaţiei", a spus consilierul adjunct al securităţii naţionale de la bordul avionului prezidenţial, în timp ce Barack Obama incepuse o vizită oficială în Ghana.

 

   Obama "şi-a mai exprimat speranţa că Papa va continua, de asemenea, să lucreze în realizarea acestui obiectiv, şi în asumarea responsabilităţilor, considerate importante nu numai pentru israelieni, ci şi pentru ţările arabe vecine", a mai spus McDonough.

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires