Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
9 juillet 2009 4 09 /07 /juillet /2009 08:40
   Pentru vizualizare dati click pe centrul imaginii.
   Pentru rasfoire, dati click pe sageti < si >. Pentru revenire apasati "Esc"

   Rombel lanseaza "Ghidul Romanului in Belgia" editia 2009, un cadou oferit tuturor romanilor cu ocazia aniversarii a 7 ani de existenta a comunitatii Rombel. Ghidul este diponibil gratuit pentru descarcare si vizionare on-line AICI.

   Structurat in 15 capitole si 128 de pagini, ghidul pune la dispozitia romanilor rezidenti sau aflati temporar in Belgia, informatii utile si sfaturi practice despre stabilirea in Belgia, legislatie (dreptul de munca, de rezidenta, cetatenie, sistemul social, medical, etc..), posibilitati de afaceri si de munca in Belgia, cat si o lista cu adrese, link-uri si telefoane utile.

   Ghidul Romanului in Belgia este un proiect non-profit initiat inca din 2008, rezultat al celor peste 40,000 de mesaje stranse in cei 7 ani pe RomBel prin cei peste 3800 de membrii, si in special al efortului echipei Rombel (Carmen, Ciprian, Cornelia, Dorin, Nadia, Rares, Valentin si Vicentia) care au contribuit benevol la acest proiect, si nu in ultimul rand al sponsorilor nostrii, mentionati in ghid.

   Versiunea tiparita va fi disponibila asemenea gratuit in saptamanile urmatoare in majoritatea punctelor romanesti din Belgia (biserici, institutii, distribuitori zonali) detalii ce vor fi comunicate pe adresa www.rombel.com .

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires