Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

„Sahadji-Yoga" pusa pe fuga, gratie Departamentului misionar al Academiei Teologice din Moscova

   La 18 iunie, Departamentul misionar al Academiei Teologice din Moscova, în frunte cu Egum. Pantelimon (Berdnicov), a împiedicat desfăşurarea programului iniţiat în or. Serghev Posad de către membrii sectei „Sahadjji-Yoga".

 

   Aceasta îşi programase celebrarea a 20 de ani de activitate, pe care voiau să-i serbeze în localitatea dată.

 

   Amestecul departamentului misionar a constat în - discuţii, împărţirea foilor volante, în care se vorbea despre pericolul acestei secte şi avertizarea oamenilor despre dauna morală şi spirituală a cultului dat.

 

   Nu în ultimul rând a avut efect adresarea din timp către primarul oraşului, cu rugămintea de a lua măsurile de rigoare pentru interzicerea a astfel de măsuri ce contravin moralei creştine.

 

   Mai mult de atât, incidentul dat, a arătat pregătirea bună a Şcolilor Duhovniceşti şi a studenţilor pentru activitate misionară, dar şi pentru lupta anti-sectară.

 

   Nutrim speranţa că acest frumos exemplu va fi urmat şi de către studenţii instituţiilor duhovniceşti din Republica Moldova.

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article