Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Alte noi Biserici introduse pe harta Dinamica a Bisericilor - Lacasuri Ortodoxe (24 iunie 2009)


     Dupa cum anuntam in articolul de prezentare al Hartii Dinamice Lacasuri Ortodoxe, continuam introducerea pe Harta Dinamica a Bisericilor - Lacasuri Ortodoxe, a unor noi adrese de Biserici, odata cu configurarea site-urilor acestora, la care preotii parohi sau mirenii ori pelerinii pot contribui cu materiale - prin logare la un cont de co-administrator (actiune extrem de simpla - bineinteles, articolele fiind moderate ulterior, pentru conformitatea continutului, de administratia Lacasuri Ortodoxe).
  
   Introducerea unor noi adrese de Biserici pe Harta Dinamica a Bisericilor - Lacasuri Ortodoxe si configurarea gratuita a site-urilor aferente acestora, vor fi anuntate regulat in paginile noastre de stiri. Unicul criteriu de introducere a unei Biserici il constituie nivelul de informatie primit din partea celor din parohie sau solicitarea expresa a unui membru al parohiei, preotului sau episcopiei. Introducerea unui nou articol, de catre administratia retelei Lacasuri Ortodoxe sau de un co-administrator (parinte paroh, mireni sau pelerini) face ca Biserica respectiva sa fie promovata, prin respectivul articol, pe prima pagina si, de asemena, in toolbarul Lacasuri Ortodoxe.

   Ultimele adrese care pot fi descoperite pe harta sunt :
Ordinea de introducere a Bisericilor tine cont de ordinea solicitarilor.

REAMINTIM:

    De acum bisericile ortodoxe din ţară incep sa aiba, fiecare, câte un site propriu, gratuit (găzduit, de asemenea,  gratuit), pe severele platformei Lăcaşuri Ortodoxe, aflate în Statele Unite ale Americii - NY.

    In prezent, Lăcaşuri Ortodoxe, ieşind în întâmpinarea celor din parohie (ca rod al activităţii depuse de echipe profesioniste), a reuşit alături de aceştia (şi, mulţumim tuturor preoţilor si mirenilor implicaţi), activarea a aproximativ 1000 de site-uri!

   1000 de Biserici Ortodoxe din ţară (unele şi din străinătate) au acum propriul lor site, uşor de întreţinut, de accesat şi chiar de completat, prin sistemul tehnic de co-administrare pus la dispozitia celor ce doresc sa dezvolte regulat, alături de noi, site-ul propriei parohii.

 

Ce puteti afla, daca DATI CLICK AICI:

   - Cum identificăm siteul unei Biserici?

   - Ce presupune co-administrarea şi cum pot să-mi întreţin site-ul propriu?

   - Ce avantaje am prin această ofertă?

   - La ce se referă oferta specială (cuprinzând şi serviciile contra cost, în urma semnării de contracte)?

   - Ce este HARTA DINAMICA GENERALA A BISERICILOR si de ce este ea ceva deosebit?

  - „Dati-mi un punct pe hartă si vă spun ce se întâmplă acum în acea parohie! Vedeti cât e de simplu?” (KSLCatalin)

   - De acum, Lăcaşuri Ortodoxe devine cartea de vizită a unei parohii, fiind în permanentă conexiune cu aceasta.

   - Cum folosesc practic şi eficient acest avantaj?

   - HARTA DINAMICA A BISERICILOR ORTODOXE – Lăcaşuri Ortodoxe, este şi harta site-urilor acestor Biserici!

   - Ce asteptam de la ceilalti?

 


LISTA SITE-URILOR, dand click aici


HARTA DINAMICA GENERALA - Lacasuri Ortodoxe (click aici)

 

 



 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article