Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Alta nebunie: distributia de prezervative in licee

Lacasuri Ortodoxe: din Roma, 20 iunie 2009
Biserica împotriva distribuitorilor de prezervative în licee

   Biserica din Roma a protestat vineri, 19 iunie 2009, printr-o declaraţie împotriva unui proiect al municipalităţii care viza instalarea unor distribuitori de prezervative în licee.

 

   "Am aflat din presă că în Consiliul local al Romei s-a adoptat o moţiune care prevedea instalarea distribuitorilor de prezervative în licee sau în apropierea acestora", se arăta în comunicatul semnat de Cardinalul Agostino Vallini, vicar al Papei pentru Eparhia Romei.

 

   "O astfel de iniţiativă (...) nu poate decât să fie combătuta de către Biserica Romei şi de familiile de creştini, grav afectati de educaţia copiilor lor", scrie Cardinalul Vallini.

 

   Biserica deplânge "situaţia în care, din nou, se banalizează teme ca afectivitatea, sexualitatea şi educaţia tinerilor", a spus comunicatul de presă.

 

   Cardinalul Vallini şi-a exprimat "profunda îngrijorare" şi "consideră că este necesar să se reafirme calea care trebuie urmată în educaţia şi responsabilitatea persoanelor, vizavi de sexualitate, ca dar al iubirii lui Dumnezeu".

 

   Consiliul local al Romei a adoptat joi un plan pentru instalarea unor puncte de distribuţie, în contextul unei campanii împotriva SIDA şi, totodată, pentru „educarea sexuală" a tineretului din licee.

 

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article