Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

De la "Gogal, Goagal, Gagal"... spre noul Koogle. Greselile erau deci indreptatite, la asa diversitate!

Lacasuri Ortodoxe: si din tara si... de-afara!
   Dupa o adevarata serie de lovituri acordate  primarului  Vanghelie, cum ca saracul nu ar avea scoala (pacat insa ca i-o zic, de regula, politicienii care  ne demonstreaza zilnic ca si scoala poate fi in zadar), aflam o veste care ne arata cum, personajul mai sus amintit, avea chiar cunostinte vaste in domeniu dar, data fiind varietatea  termenilor IT din prezent, si slaba pregatire a celor de fata, nu gasea modalitatea clara sa si exprime acest lucru.

   Nu de foarte mult timp, evreii ultraortodocşi, cărora rabinii le interzic să navigheze pe internet, au  fericita posibilitate de a opta,  exploatand la maxim varianta (fiindca, probabil tastaturile de ultima generatie, in zona,  au deja unele taste schimbate sau eliminate, pentru siguranta lucrului bine facut), pentru  noul motor de  cautare... Koogle, un motor de căutare "cuşer" (curat - dupa aprecierea Reuters).

   Numele, probabil ca si in cazul politicianului roman mai sus amintit (unde ni s-a  oferit  un intreg meniu),  a rezultat prin combinarea denumirii unui  fel de mancare (aliment) cu Google, daca e sa credem dezvaluirile administratorul ui Yossi Altman. Criteriile de cautare sunt clare, acceptate de rabini, utilizatorii fiind scutiti  sa intalneasca accidental materiale cu conţinut sexual explicit.

  "Logica" actiunii, pare insa sa nu se opreasca aici: folosind Koogle, ne asigura administratorii,  pe PROPRIILE MONITOARE!!! evreii nu vor putea vedea reclame pentru produsele interzise in casa unui evreu, precum... TELEVIZOARELE!!!

   "Aceasta este o alternativă cuşer pentru ca evreii ultraortodocşi să poată naviga pe internet", spune Altman.

   "Dacă vrei să cumperi ceva de Sabat, se blochează şi nu te lasă să faci asta", a spus el.

   Totusi, continuam noi, daca deja ai poftit...

Un articol KSLCatalin MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article