Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Preasfinţitul Părinte Episcop Macarie împreună cu un grup de preoţi şi credincioşi români din Europa de Nord, se alătură pelerinilor din Patriarhia Română, pe urmele Sfinţilor Capadocieni

   În perioada 27 mai - 5 iunie 2009, Preasfinţitul Părinte Dr. Macarie Drăgoi, Episcopul Europei de Nord, împreună cu un grup de preoţi şi credincioşi români din Suedia, Norvegia şi Danemarca, va participa la pelerinajul organizat în aceste zile de Patriarhia Română în Asia Mică, pe urmele Sfinţilor Capadocieni. Grupul de pelerini din Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord va participa şi la sfintele slujbe din Constantinopol şi din Capadocia, cu bucuria de a-l putea întâlni şi de a primi binecuvântarea întâstătătorului Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

 

   Pelerinajul se înscrie în seria manifestărilor organizate şi de către Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord în cinstea Sfântului Vasile şi a celorlalţi Sfinţi Capadocieni, în anul 2009, proclamat de către Sfântul Sinod Anul comemorativ-omagial al Sfântului Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei († 379) şi al celorlalţi Sfinţi Capadocieni.


Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article