Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

"Da EurHope a EurHome "

   Cu binecuvântarea Preasfinţitului Episcop Lucian, un grup de şase elevi ai liceului teoretic "Traian Lalescu" insoţiţi de Preotul prof. Nicolae Chiosa va participa la trainingul de formare de animatori organizat in Loreto, acesta fiind un proiect şcolar European "Da EurHope a EurHome " care se va desfăşura in perioada 18-22 mai in parteneriat cu CENTRO GIOVANNI PAOLO II din Italia.


   Proiectul are ca parteneri tineri din Anglia ,Belgia si Italia cu scopul lărgirii relaţiilor de parteneriat şi stabilirea de noi relaţii si cu alte comunităţi din alte state. Acest training urmareşte pregătirea corespunzătoare a acestora pentru întâlnirea ecumenică internaţională ce va avea loc in august in Italia.


Întâlnirea va (...) - continuarea, dand click pe banner:

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article