Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Reprezentanţa OCA, la Patriarhia Moscovei - vizită în Şcolile Teologice din Kiev

   Miercuri, 1 aprilie, un reprezentant al Bisericii Ortodoxe din America, paroh al Bisericii Sfânta Ecaterina din Vspolie (Moscova), arhimandritul Zaccheus Lemn, a vizitat Academia de la Kiev şi Seminarul Teologic. La întâlnire,

   Arhiepiscopul Antonie de Borispil - Rector al Academiei Teologice şi al Seminarului, administraţia, profesorii si elevii din cadrul Şcolilor Teologice au adresat părintelui Zaccheus întrebări cu privire la durata de viaţă a Bisericii Ortodoxe din America, la unităţile de învăţământ din Statele Unite ale Americii şi activitatea de misionarism în America.


   Arhimandritul Zaccheus a donat câteva exemplare din Sfânta Scriptură în limba engleză, bibliotecii de la Kiev şi Seminarului Teologic al Academiei.


   Noua traducere a fost făcută în decursul a 10 de ani, un lucru migălos rezultat al unei activităţi colective, proces în care s-a ţinut cont de traduceri anterioare ale Sfintei Scripturi, care existau în limba engleză. Şcolile Teologice de la Kiev au devenit cea de-a doua formă de învăţământ, din Biserica Ortodoxă Rusă, şi prima din Ucraina, care a primit această publicaţie.

   IPS Antonie, Arhiepiscop de Borispil, a mulţumit pr. Zaccheus pentru cadourile de valoare, şi a observat că, în special, Sfânta Scriptură în limba engleză va fi folosită de studenţii de la Kiev şi de cei ce studiază în cadrul Seminarului Teologic al Academiei limbile străine, pe tot parcursul cursului de studiu, în conformitate cu noua programă.


Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article