Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

P.S. Episcop Visarion s–a intalnit cu angajatii Politiei Comunitare din Tulcea

   P.S. Visarion s-a întâlnit în sala ,,Mihail Kogălniceanu" a Prefecturii din Tulcea cu cadrele de conducere şi cu angajaţii Poliţiei Comunitare din Municipiul Tulcea cărora le-a vorbit despre conlucrarea Bisericii cu instituţiile Statului, cat şi despre valoarea spirituală a postului ca act de cult şi de jertfă întru întâmpinarea sărbătorii Sfintelor Paşti.


    P.S. Sa a oficiat la Batalionul de Infanterie Marină din Babadag o slujbă de Te-Deum cu prilejul revenirii în ţară a detaşamentului de soldaţi care au participat la operaţiunile de menţinere a păcii în Kosovo.


   La festivităţile prilejuite de acest eveniment au luat parte cadre militare, autorităţi civile ale judeţului Tulcea, precum şi familiile soldaţilor. 



Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article