Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Adunarea Generală anuală a Casei de Ajutor Reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Episcopiei Oradiei




   În ziua de joi, 29 ianuarie 2009, în sala festivă de la Centrul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, începând cu ora 11.00, va avea loc şedinţa anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a clerului şi salariaţilor bisericeşti din cadrul Episcopiei Oradiei.

   În cadrul şedinţei, prezidată de către Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, se va face prezentarea activităţii Casei de Ajutor Reciproc, a contului de gestiune şi a bilanţului gestionar pe anul 2008, precum şi a planului financiar pentru anul 2009.


   Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article