Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Inaugurarea parohiei ortodoxe romane din Glasgow


   Comunitatea romana din Glasgow va gazdui duminica, 18 ianuarie, doua evenimente importante: inaugurarea parohiei ortodoxe romane din Glasgow si 150 de ani de la Unirea sub un singur domnitor - Alexandru Ioan Cuza, transmite Romanian Global News, care citeaza Comunitatea virtuala a romanilor din Marea Britanie.

   La festivitate vor participa romani din Edinburgh, Aberdeen, Londra, dar si din alte parti ale Marii Britanii. Printre oaspeti se vor numara reprezentanti ai Ambasadei Romaniei la Londra, oficiali din Glasgow, reprezentanti ai bisericilor din Glasgow, dar si prieteni scotieni.

   Slujba religioasa va fi urmata de o ceremonie de inaugurare si doua concerte sustinute de corul de copii Theotokos din Alba Iulia si grupul Nectarie Protopsaltul Bucuresti. La final, toti participantii vor fi invitati la o receptive cu mancare romaneasca, dar si scotiana.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article