Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

10 ani de inchisoare pentru un guru pedofil din Los Angeles


 

   Guru-ul unei secte apocaliptice din New Mexico (sud-vestul Statelor Unite) a fost condamnat la zece ani de închisoare într-un caz de pedofilie, a anunţat un procuror local.


   Wayne Bent, 67 de ani, lider al "Bisericii, Mantuitorul nostru" care profeţeşte apropierea sfârşitului lumii, a fost arestat în luna mai, în timpul unui raid al poliţiei, în complexul din preajma oraşului Clayton, N-E New Mexico.


   Luna trecută, trei copii au fost scoşi din sectă de către Serviciul de Stat pentru protecţia copiilor, în urma acuzaţiilor de abuz al guru-ului asupra acestora.


   Conform procurorului Taos, Donald Gallegos, M. Bent "a fost condamnat marţi la 10 ani de închisoare şi a fost trimis urgent într-o închisoare de stat de unde poate cere o eliberare condiţionată la efectuarea a 85% din pedeapsa primită."


   Condamnat pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu minori şi pentru două violuri, Bent a declarat că va muri în închisoare şi a refuzat să mănânce, a relatat marţi staţia locală de televiziune KOB .


Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article