Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Mitropolitului Savva al Varşoviei şi Intregii Polonii - Doctor "Honoris Causa" în Teologie


  Seful UOC-MP a primit o delegaţie a Bisericii Ortodoxe Poloneze la Kiev.

  Delegaţia Bisericii Ortodoxe Poloneze a ajuns în Ucraina pentru înmânarea de către Academia Spirituală de la Kiev a diplomei de Doctor "Honoris Causa" în Teologie, Mitropolitului Savva al Varşoviei şi Intregii Polonii.

  La 28 octombrie 2008, delegaţia a vizitat Manastirea Pecerskaia Kiev. Şeful Bisericii Ortodoxe de la Kiev, care aparţine de Patriarhia Moscovei, Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu delegaţia la reşedinţa sa.

 

   Potrivit site-ului web al UOC, Mitropolitul Savva nu a fost capabil să vină la Kiev din cauza unor probleme de sănătate.


   După întâlnire, Mitropolitul Vladimir a efectuat o rugăciune publică de recuperare a Mitropolitului Savva, care se află în prezent în spital.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article