Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Memoriu privind Halloween-ul

   In urma unui extemporal dat elevilor de clasa a IV-a, într-o scoala americana, la intrebarea: ,,Cum ati vrea sa serbati Halloween-ul?'', 80% dintre ei au raspuns: ,,as vrea sa omor pe cineva...''. Acesta este impactul sarbatorii. Ar putea zice cineva: ,, noi n-am ajuns pana aici...'', dar daca nu ne responsabilizam vom ajunge!



   Cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului si sub egida Fundatiei Sf Martiri Brancoveni Constanta, la iniţiativa unui grup de părinţi, înaintăm prezentul memoriu tuturor cadrelor didactice interesate de buna desfasurare a procesului de invatamant si de corecta indeplinire a sensurilor pedagogic-educationale ale acestuia in scolile romanesti.


    Dorim sa atentionam asupra unui eveniment care capteaza atentia si canalizeaza preocuparile multora dintre romani, incepand de la copii, pana la parinti si bunici in perioada aceasta a anului. Este vorba de ,,sarbătoarea'' occidentala a Halloween-ului care, sub masca divertismentului, este o veritabila invocare a demonicului.

   Memoriul intreg privind Halloween-ul este alaturi de filmul Invazia Pagana plus alte informatii, aici: .

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article