Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Ministerul rus de justiţie vrea să interzică 56 de organizaţii religioase

   Ministerul rus de justiţie, are în plan "lichidarea" a 56 de organizatii religioase care nu au prezentat rapoarte privind activităţile lor, a raportat joi "Gazeta rusă".

   "Nu există nicio comunitate a Bisericii Ortodoxe Ruse pe listă" - religie dominantă în Rusia - notează ziarul.

   Lista, publicată pe pagina web a Ministerului de Justiţie, însumează 56 de organizaţii faţă de care organismul are "planuri de aplicare a procedurii de lichidare". Site-ul, cu toate acestea, nu explică foarte clar motivele acestei decizii.

   Conform Gazetei, autorităţile ruse reproşează acestor organizaţii faptul că nu şi-au prezentat rapoartele anuale, în conformitate cu legislaţia controversată privind ONG-urile.

   Antena de Novosibirsk (Siberia) a ONG-ului Internaţional Caritas este vizată de minister, alături de mai multe organizaţii evanghelice si musulmane.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article