Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Colecta de 15 milioane $ pentru proiecte derulate în Ierusalim

   O colectă de fonduri, pentru proiecte de conservare ce vizeaza Ierusalimul, care a avut loc la Doha duminică seara, în cadrul unei conferinţe internaţionale pe tema Orasului Sfânt, a însumat 15.3 milioane de dolari - au anunţat astăzi organizatorii.


   Emirul de Qatar, Sheikhul Hamad Ben Khalifa Al-Thani, a contribuit cu suma de 2,7 milioane $ iar Hezbollahul libanez Shiit cu aproximativ 98 mii $.


   Colecta de seară a fost organizată de către o agenţie de caritate, si a fost marcată prin licitarea unei serii de suveniruri din Ierusalim.


   Un pumn de pământ provenit din Moscheea Al-Aqsa a fost licitat la aproximativ 167.000 de dolari în timp ce o bucată de covor care acoperea podeaua unei alte moschei şi o bucată din zidul cladirii au fost vândute la aproximativ 139.000 dolari fiecare.


   Un alt participant la licitaţie a oferit suma de 139.000$ pentru o sticlă de ulei de măsline din Al-Aqsa.


   Fondurile au fost colectate de Institutia internationala pentru Al-Quds, un ONG dedicat conservării Sfântului Oraş şi a locurilor sale sfinte, care desfăşoară în prezent o a şasea conferinţă, la Doha.


   Conferinţa ar trebui să se concentreze pe modalităţile de acţiune pentru protejarea Sfântului Ierusalim şi a locurilor ameninţate cu distrugerea, au spus participanţii.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article