Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
30 juillet 2009 4 30 /07 /juillet /2009 07:24

Lacasuri Ortodoxe: din Teheran, 30 iulie 2009 / Iran

   Autorităţile iraniene au arestat trei persoane, printre care şi o femeie evreică, pentru "prozelitism satanic", în provincia Ardabil (NV), a declarat ieri, miercuri 29 iulie 2009, agenţia Fars.

 

   "Doi bărbaţi şi o femeie evreică, întrucât au promovat satanismul în rândul tineretului din oraşul Parsabad, au fost arestaţi", a declarat biroul procuraturii din provincia de frontieră cu Azerbaidjanul, citat de Fars.

 

   O sută de obiecte, printre care s-au gasit coarne de capră şi bijuterii care ornau cranii umane au fost confiscate, conform agenţiei.

 

   În luna mai, 104 persoane care au participat la un concert în sudul Iranului au fost arestate, prezentându-se si acestia drept membri ai unui grup satanist care "se îmbătau cu alcool şi sugeau sânge", a raportat cotidianul Jam-e Jam.

 

   Pe parcursul ultimilor doi ani, forţele de securitate iraniene au avertizat cu privire la răspândirea satanismului, care pare să corupă tinerii.

 

   Poliţia a mai arestat în 2007, circa 230 de persoane care au participat la un concert rock ilegal, în apropierea Teheranului, membri, şi ei, ai unui grup satanist.

 

   Gardienii revoluţiei, armata ideologică a regimului şi miliţiile islamice (bassidj) au afirmat recent necesitatea combaterii manifestărilor de "decadenţă" care fac parte, conform acestora, dintr-o ofensivă culturală a Occidentului împotriva Republicii Islamice.

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires