Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
29 juillet 2009 3 29 /07 /juillet /2009 06:57
    În oraşul Hârlău a avut loc duminică, 26 iulie 2009, sfinţirea pridvorului Capelei „Sf. M. Mc. Pantelimon“ din cadrul Centrului de îngrijire şi asistenţă Hârlău.

   Slujba sfinţirii a fost oficiată de pr. Nicolae Crăciun, protoiereu al Protopopiatului Hârlău, ca delegat al Înalt Preasfinţitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, înconjurat de un sobor de preoţi.

   La finalul slujbei, părintele protopop a ţinut un cuvânt de învăţătură în care a vorbit despre faptele deosebite ale Sf. M. Mc. Pantelimon, apreciind, în acelaşi timp, efortul pe care l-a depus pr. Cătălin Bortă, misionar de caritate în cadrul Centrului de îngrijire şi asistenţă Hârlău, dar şi ceilalţi ctitori. „Lucrările la pridvorul care s-a adăugat Capelei «Sf. M. Mc. Pantelimon» au fost susţinute de credincioşii parohiilor din oraşul Hârlău, din satul Pârcovaci, de angajaţii Centrului de îngrijire şi asistenţă Hârlău.

   Pictura pridvorului a fost realizată de pictorul Costel Smântână, din oraşul Flămânzi“, a spus pr. protopop Nicolae Crăciun.

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires