Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
27 juillet 2009 1 27 /07 /juillet /2009 09:12
Lacasuri Ortodoxe: din Bagdad, 27 iulie 2009
Cinci morţi în urma a două atentate la Bagdad şi Mosul

   Patru paznici ai unui important centru de schimb din Bagdad şi un creştin care conducea o fabrică de băuturi gazoase lângă Mosul, au fost ucişi duminică 26 iulie 2009, au declarat surse din poliţie.

 

   Patru gardieni aflaţi la datorie în faţa clădirii companiei NIBALI au fost atacaţi de către persoane care au deschis focul, folosind pistoale echipate cu amortizore de zgomot, a spus un ofiţer de poliţie. Cinci civili, conform poliţiei, au fost răniţi în timpul atacului, care s-a dovedit a fi o tentativă de jaf.

 

   În plus, în apropierea Mosul, la 550 km nord de Bagdad, oameni înarmaţi aflaţi la bordul a patru autoturisme au intrat într-o fabrica de băuturi gazoase, aparţinând unui creştin.

 

   Ei l-au molestat pe paznicul fabricuţei şi l-au împuşcat în faţa angajaţilor pe Alaa Bashir, în vârstă de 30 de ani, directorul uzinei, conform poliţiei.

 

   Importante măsuri de securitate au fost luate în mijlocul lunii iulie, în cele două oraşe creştine din nordul Irakului, în urma unor informaţii despre posibile atacuri împotriva comunităţii, ţintă a atacurilor recente din Bagdad si Mosul (nord).

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires