Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
26 juillet 2009 7 26 /07 /juillet /2009 14:31
Lacasuri Ortodoxe: din Combes (Italia), 26 iulie 2009
Papa aduce un omagiu bunicilor care îşi cresc copiii

   Papa Benedict XVI a adus un omagiu astăzi, duminică 26 iulie, în timpul rugăciunii Angelus făcută la Combes, unde acesta îşi petrece vacanţa, în nordul Italiei,  bunicilor, pentru rolul pe care aceştia îl joacă în educaţia copiilor.

 

   El a subliniat, într-un discurs ţinut în faţa câtorva mii de credincioşi, faptul că bunicii au fost în sânul familiei, de multe ori, "depozitarii şi mărturisitorii valorilor fundamentale ale vieţii",.

 

   "Datoria educaţiei, venită din partea bunicilor, a fost întotdeauna importantă şi devine chiar un avantaj atunci când, din diverse motive, părinţii nu sunt în măsură să fie prezenţi cum ar trebui in timpul perioadei de crestere a propriilor copii",  a declarat Papa, care le-a dedicat şi o binecuvântare specială.

 

   La trecerea unei săptămâni de la fractura încheieturii mâinii drepte, acesta a ridicat mâna în timpul binecuvântării, aparent fără dificultate, în faţa mulţimii de pelerini şi a salutat diferitele grupuri de credincioşi.

 

   Papa a efectuat sâmbătă o vizită de control, după care medicii au raportat o "bună evoluţie, conform aşteptărilor acestora", afirmă Vaticanul.

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires