Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
22 juillet 2009 3 22 /07 /juillet /2009 15:19
Lacasuri Ortodoxe: Kazan, 21 iulie
O clinică din Kazan, activează în conformitate cu legile Sharia

   Sâmbăta care a trecut, una dintre clinicile cu plată din Kazan, a început să îşi examineze pacienţii în strictă respectare a legilor Sharia.

 

    "Acest proiect musuman, al directorilor de clinici, este de mai mult timp aşteptat", a spus un purtător de cuvânt al Consiliului Republican Spiritual Musulman, Akhmad Khalikov .

 

    Sâmbătă clinica si-a salutat deja primii săi pacienţi.

 

   "Aici, pacienţii pot beneficia de serviciile unor terapeuţi, ginecologi, urologi sau chirurgi, fără teama că sentimentele lor religioase vor fi rănite", a remarcat Khalikov.

 

   Astfel, doar medicii şi pacienţii de acelaşi sex vor intra în cabinetul de consultaţii. Alt personal medical sau alţi pacienţi nu vor fi acceptaţi în cabinet în timpul consultaţiilor.

 

   Toţi medicii sunt musulmani, îmbrăcaţi astfel încăt să respecte pe deplin legile Sharia care îl obligă pe credincios să îşi acopere o cât mai mare suprafaţă a corpului său.

 

   De altfel, clinica are o cameră specială destinată rugăciunii pe care un musulman trebuie să o facă de cinci ori pe zi, iar toaleta este echipată cu tot ceea ce este nescesar pregătirii dinainte de rugăciune.

 

   O altă clinică, de stomatologie de această dată, a fost deja deschisă în Kazan.

   De asemenea, există planificată deschiderea unei clinici medicale islamice şi a unui spital.

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires