Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
21 juillet 2009 2 21 /07 /juillet /2009 12:19
COMUNICAT DE PRESĂ
Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, aniversează 58 de ani

 

   În ziua de 22 iulie 2009, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, împlineşte 58 de ani.

 

   Aflat la manastirea Sfânta Maria - Techirghiol, judeţul Constanţa, stavropighie patriarhală, la acest moment aniversar, de la orele 12.00, Patriarhul României va participa la slujba de Te Deum oficiată în biserica mănăstirii, ca mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Preafericirii Sale, Bisericii Ortodoxe Române şi poporului român. Slujba de Te Deum va fi urmată de un scurt moment aniversar.

 

   O rugăciune de mulţumire la aniversarea zilei de naştere a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Române va fi rostită în timpul Sfintei Liturghii oficiată la Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

 

   Mesajele de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naştere a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pot fi înmânate direct Părintelui consilier patriarhal Paisie Teodorescu în holul Reşedinţei Patriarhale din Bucureşti sau trimise la adresa de e-mail cabinet.patriarhal@patriarhia.ro, ori la numărul de fax 021.406.71.62.

 

   Sărbătoarea oficială a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel este în ziua de 30 septembrie, data întronizării Preafericirii Sale în demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.
BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires

Shuang 21/07/2009 13:13

homme très gentil! J'aime beaucoup parler de lui!