Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
15 juillet 2009 3 15 /07 /juillet /2009 20:35
Lacasuri Ortodoxe: din Ekaterinburg, 15 iulie

   Patriarhia de la Moscova consideră că este necesar să se introducă noi măsuri prohibitive împotriva promovării alcoolului.

 

   "Nicio altă ţară din lume nu are o atât de proastă calitate a alcoolului incat sa fie disponibil la orice colţ de stradă", a declarat pr. Vsevolod Chaplin, şeful Departamentul Biserica şi Societate, Patriarhia Moscovei, in cadrul unei întâlniri ce a avut loc în biroul Administraţiei Federale din Ural, regiunea Ekaterinburg.

 

   Potrivit acestuia, pentru a lupta cu alcoolismul, este necesar să "stopăm promovarea berii, care a spălat creierul 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, până de curând, în prezent fiind oarecum redus consumul acesteia."

 

   "Din păcate, comportamentul iraţional este comun pentru societatea noastră. Atunci când o persoană fericită, care bea bere, este prezentată la TV, oamenii cred că şi ei au nevoie de acelaşi lucru", a declarat Vsevolod Chaplin.

 

   Acesta a menţionat că trebuie să fie luate in considerare "două sensuri ale provocării", în războiul cu alcoolismul.

 

   "In primul rand, oamenii nu ar trebui să fie atraşi cu alcool la fiecare colţ de stradă, şi ar trebui să se găsească în acest sens o alternativă".

 

   Potrivit părintelui, "în al doilea rand, atunci când oamenii nu se vor mai simţi singuri şi dezamăgiţi în viaţă, nu va mai existenţa nici dorinţa de a-şi îneca necazurile în băutură."

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires