Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
14 juillet 2009 2 14 /07 /juillet /2009 20:10
Lacasuri Ortodoxe: din Sevastopol

   Profesor al Academiei Teologice de la Moscova, Arhidiaconul Andrei Kuraiev consideră că motocicliştii sunt un exemplu al pelerinilor de astăzi.

 

   "Pelerinii de astăzi, ca şi motocicliştii, sunt oameni care îşi tocesc tălpile şi genunchii, coatele şi respectiv cauciucurile pe asfalt pentru alegerea lor, rămânând la distanţă de televizor, încât nu ajung să cadă pradă consumatorismului", a spus pr. Andrei la cel de-al 13-lea spectacol „motobike", din Sevastopol.

 

   El i-a numit pe motocicliştii din clubul „Night Wolves", care au organizat spectacolul, "pelerini ai secolului 21". Diaconul consideră că pelerinul este un „drumeţ" din start, o persoană "care îi impresionează pe toţi cei aflaţi în jurul său, speriaţi de natură şi învăţaţi cu canapeaua din faţa propriului televizor."

 

   "El crede că acest lucru nu dispare până la moarte. Deci, el e gata de o permanentă descoperire, in căutarea sinelui", consideră pr. Andrei.

 

   "Bike show"-ul din Sevastopol a primit binecuvantarea Patriarhului Moscovei şi al întregii Rusii, Chiril, fiind dedicat cele de-a 65-a aniversări a eliberării oraşului din mâinile naziştilor.

 

   "Sevastopolul este locul nostru sfânt şi durerea noastră. Am găsit compasiune şi sprijin moral în iniţiativele noastre patriotice, din partea Patriarhului Chiril", a spus liderul mişcării motobike-rilor, Alexander Zaldostanov, cunoscut  mai degraba sub nickname-ul "Chirurgul".

 

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires