Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
14 juillet 2009 2 14 /07 /juillet /2009 16:51
   Parohia ortodoxa romana „Sfantul Prooroc Ilie Tesviteanul" din localitatea canadiana Richmond Hill isi va serba duminica, 19 iulie, hramul, eveniment la care sunt invitam toti cei care doresc sa impartaseasca bucuria acestui eveniment, transmite Romanian Global News, care citeaza publicatia romaneasca „Observatorul" din Toronto.

 

   Si anul acesta, in mijlocul enoriasilor se va afla Prea Sfintitul Episcop Irineu, de la Vatra Romaneasca, inconjurat de un sobor de preoti din imprejurimi. Sfanta Liturghie va fi savarsita in aer liber, intr-un altar de vara special amenajat. Acest fapt este posibil cu acordul si bunavointa gazdei "Crizantema de aur" (Fam. Cernestean), care, si cu alte ocazii, a sprijinit actiunile parohiei romanesti.

 

   Lacasul de cult romanesc se afla la adresa 1343 Stouffville Rd. Richmond Hill, iar slujba va incepe de la ora 09:00, cu savarsi utrenia, urmata de Sf. Liturghie, dupa care prea Sfintitul Irineu va binecuvanta bucatele pregatite.

Intrarea este libera, de asemenea si gustarile, dar se accepta donatii, care vor fi puse la temelia bisericii romanesti. Nu va lipsi nici muzica "live" si tombola cu surprize.

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires