Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Se pare ca Madonna, desi blamata, "instiga" la rugaciune

Lacasuri Ortodoxe: din VARŞOVIA, 9 iulie 2009
Rugăciune în faţa primăriei din Varşovia, ocazionată de apropierea unui concert al Madonnei

 

   O organizaţie ultra-catolică poloneză a anunţat marţi, organizarea de rugăciuni colective, zilnice, în faţa primăriei din Varşovia, ca semn de protest impotriva unui concert al cântăreţei americane, Madonna, programat în capitala poloneză, pe 15 august, a doua zi după Adormirea Maicii Domnului.

 

   "Vom continua cruciada noastră prin rugăciune, în fiecare zi, începând din 1 august, în faţa primăriei.

 

   La început vom fi un mic grup, alcătuit din câteva sute de persoane, dar sunt convins că locul din faţa Primăriei va fi plin de polonezi credincioşi", a spus Marian Brudzynski, lider al "Comitetului pentru apărarea credinţei şi tradiţiei."

 

   Comisia a solicitat municipalităţii rezilierea contractului privind concertul „scandalos al controversatei cântăreţe americane, programat într-o perioadă sfântă a catolicilor", a precizat comitetul pe propriul site.

 

   Organizatorii concertelor Madonnei, cântăreaţă în vârstă de 50 de ani, care concertează pentru prima dată în Polonia, aşteaptă primirea a peste 70.000 de spectatori. Cele mai multe bilete au fost deja vândute, spun ei.

 

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article