Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
7 juillet 2009 2 07 /07 /juillet /2009 09:33
   Tinanad cont de solicitarile primite din partea abonatilor nostri, o echipa Lacasuri Ortodoxe va incerca realizarea unei  transmisiuni VIDEO-LIVE, in aceasta seara, 7 iulie 2009, incepand in jurul orelor 18:00, din timpul slujbei Vecerniei, oficiata in Biserica Sfintei Manastiri Halmyris, Murighiol (spre Dunavatu de Sus, Tulcea), cu ocazia hramului dedicat sarbatorii Sfintilor Mucenici Epictet preotul si Astion diaconul.
  
   Reamintim ca moastele celor doi sfinti mucenici se gasesc in aceasta Sfanta Manastire, intregi, in doua racle construite separat. Ele vor fi scoase spre inchinare intr-un baldachin special amenajat in curtea Sfintei Manastiri, acolo unde, pana la ultimul, pelerinii vor putea trece pe rand sa se inchine.

   Staretul acestei Sfinte Manastiri este parintele protos. Iov, co-administrator al retelei Lacasuri Ortodoxe.

   In chiar ziua praznuirii celor doi mari sfinti, miercuri 8 iulie 2009, (in jurul orelor 8:00-9:00) prin streamingul LIVE Lacasuri Ortodoxe, cei ce nu vor putea ajunge la Halmyris, se vor bucura de transmisiunea AUDIO-VIDEO a Sfintei Liturghii, in direct. Slujba va putea fi ascultata si pe frecventele postului Radio Dobrogea. 

  Speram ca si conditiile meteo (care conditioneaza calitatea semnalului) sa fie favorabile unei transmisiuni corespunzatoare, de net, astfel incat toti sa ne putem bucura de acest eveniment (tinand cont de necesitatea unor amplificatoare de semnal, absolut necesare in spatiile izolate si ecranate, precum Delta Dunarii). 

   Reamintim ca la acest mare hram vor participa:
   -  P.S. Visarion, Episcopul Tulcii,
   -  Î.P.S. Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului,
   -  Î.P.S. Andrei, Arhiepiscopul Alba-Iuliei,
   -  P.S. Casian, Episcopul Dunării de Jos,
   -  P.S. Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor
   -  P.S. Andrei Făgăraşanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, înconjurati de un sobor de preoţi şi diaconi.

   Adresa pe care veti putea viziona aceste transmisiuni, in direct, este: www.frecvente.lacasuriortodoxe.ro sau chiar pe pagina home: www.lacasuriortodoxe.com ..

   Impreuna, Lacasuri Ortodoxe si Radio Dobrogea inteleg astfel sa va multumeasca pentru faptul ca in permanenta ne-ati fost si ne sunteti aproape.

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires