Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
6 juillet 2009 1 06 /07 /juillet /2009 07:02
   UN FILM PREMIAT!   (si o noua lansare de site).

   Miercuri, 8 iulie 2009, este sarbatoarea Sfintilor Mucenici Epictet si Astion - ale caror  Sfinte Moaste, cele mai vechi descoperite la noi in tara se gasesc intregi, in cele doua  racle, aflate in Sfanta Manastire Ortodoxa Halmyris - Murighiol Tulcea, Delta Dunarii (acces cu autovehiculul).

   Staretul acestei sfinte Manastiri, parintele protos. Iov, membru al administratiei retelei Lacasuri Ortodoxe, va invita sa ii fiti alaturi.

   Cu aceasta ocazie, astazi 4 iulie 2009, a avut loc, cu deosebita bucurie, lansarea oficiala a siteului FRECVENTE ORTODOXE  -  componenta importanta a retelei Lacasuri Ortodoxe. Cu ajutorul lui Dumnezeu, surprizele nu se opresc insa aici. Echipa noastra va urmari, in paralel, dezvoltarea acestei noi sectiuni, dupa proiectul de dezvoltare, al retelei, urmarindu-se integrarea rapida a platformei de streaming. Din punct de vedere tehnic, abonatii nostri se pot bucura deja de cel mai  performant Streaming LIVE,  ce poate fi accesat printr-un simplu click pe pagina home a sectiunii de stiri  - deocamdata, respectand un program de cateva ore).


   Pentru noi, uimiti fiind dupa o serie intreaga de experiente cu adevarat minunate, Sfintii Mucenici Epictet - preotul si Astion - diaconul sunt sfintii care se vestesc singuri... si care ne ajuta in permanenta (...vom continua, in aceasta idee, cu alte amanunte).

   Traillerul acestui film (cu durata impusa de organizatori), prezentat la Festivalul de Film Scurt ALBA IULIA 2008:


   Filmul este productie proprie, Lacasuri ORTODOXE, si a fost premiat la FESTIVALUL DE FILM SCURT ALBA IULIA - 2008, ca fiind cel mai vizionat film (locul I). Director si organizator Festival: Marius Moga.


   Total: 2500 vizionari online (pana la Gala), fata de o medie generala de 450 de vizionari.


   Filmul a fost prezentat in cadrul festivalului, pe ecran mare, cinematografic, in fata publicului. In competitie au fost insrise in total 302 filme de scurt metraj, iar festivalul a fost unul laic. Locul II, al aceluiasi festival, la numarul de vizionari (2350) a fost ocupat tot de un film productie Lacasuri Ortodoxe: "In umbra Sfantului Nectarie..."

 

   Documentatie referitoare la acesti doi Sfinti Mucenici, Epictet si Astion, dand click AICI (mai mult de 10 pagini).

 

 

  

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires

andra 05/07/2009 11:39

Felicitari si o vara frumoasa va doresc!