Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
2 juillet 2009 4 02 /07 /juillet /2009 14:48
   Intr-o competitie destul de dura, in care se tine cont de numarul de accesari, de cel al vizitatorilor unici si de evolutia rank-ului, Lacasuri Ortodoxe a intrat in topul primelor 100 de siteuri (http://www.over-blog.com/top-50.html), pe cea mai mare platforma web existenta in Franta (fiind a 3-a, ca marime, din intreaga lume, cu un record de peste 1,5 milioane vizitatori/zi).

 

   Desi un site de informare religioasa, aflat intre alte cateva zeci de mii de siteuri si bloguri laice, Lacasuri Ortodoxe a primit, incepand de ieri (unii dintre Dvs au aflat deja acest lucru), confirmarea acestei pozitii de top, alaturi de felicitarile de rigoare, din partea administratiei platformei franceze.

   Bucuria este cu atat mai mare cu cat, site-urile aflate in top 100 au parte de cate 15 zile de publicitate si promovare gratuita, ca urmare a unei pozitionari momentane apreciate, pe reteaua nationala TF1 (France Network), retea ce cuprinde o serie de programe web, postul national de televiziune si unele publicatii scrise.

   Din cate ne amintim cu totii, anul trecut, exact in aceeasi perioada (iar cei ce navigheaza pe net stiu ca in sezonul estival, in mod normal, vizitele sunt in scadere), la apropierea hramului Sfintilor Mucenici Epictet si Astion (Manastirea Halmyris - cu data de praznuire 8 iulie - staret pr. protos. Iov, membru in administratia Lacasuri Ortodoxe), ne bucuram de o alta surpiza, ramasa valabila pana in acest moment: ocupam locul I pe aceeasi platforma franceza, la sectiunea Religie, intre peste 2000 de siteuri, dintre care majoritatea musulmane. Pozitia aceasta a motivat, dealtfel, realizarea unei emisiuni dedicate Lacasuri Ortodoxe, pe televiziunea PRIMA TV - TeleM+.

   Si, mai avem o surpriza... Începând de sâmbata, 27 iunie 2009, Cartea Sfintilor a fost preluata de PRIMA TV, in zona Sucevei - prin Intermedia TV, in urma unui acord semnat de administratia Lacasuri Ortodoxe. Ea va aparea de acum, saptamanal, pe micile ecrane, timp de 3 zile pe saptamana.

 

    Multumim Bunului Dumnezeu pentru toate, Radio Dobrogea, Stiinta.info si celorlalti parteneri media, web - din cadrul episcopiilor - tuturor celor ce ne viziteaza in mod regulat si ne sustin prin informatii, sfaturi, corecturi (gresim si tinem neaparat sa fim corectati!) si materiale scrise.

 

    Alaturi de noi, deci, DUMNEAVOASTRA in topul 100...


Administratia Lacasuri Ortodoxe :
KSLCatalin
Pr. Protos Iov (staretul Sfintei Manastiri Halmyris - hram
8
iulie)
Ec. Corina Goarna - admin. Signum Expert
Teolog Mirela Sova

ing. Florin Ristea - admin. Succes Maxim

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires