Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
1 juillet 2009 3 01 /07 /juillet /2009 20:59
   În seara zilei de 28 iunie 2009, la apusul ultimei zile a postului Sf. Apostoli, în biserica monument istoric a parohiei Ersig a poposit pentru întâia dată la oficierea Tainei Sf. Maslu, P. On. Părinte Protopop Nicolae Cătălin Mirişan, însoţit de P.C. Părinte Secretar Damaschin Tătaru.

   Bucuria credincioşilor prezenţi în număr mare la biserică a fost vădită încă de la întâmpinarea celor doi sfinţiţi slujitori, copiii parohiei dăruindu-le flori şi urări de bun venit.

 

   Parohia Ersig, deşi este printre cele mai mici parohii ale Eparhiei Caransebeşului, desfăşoară o bogată activitate liturgică şi caritativ-socială. Iar strădania pe tărâm pastoral a Consililui Parohial şi a preotului paroh se demonstrează prin prezenţa în număr tot mai mare a tinerilor şi a credincioşilor la sfânta biserică.

 

   In urma vizitei facute, membrii Consiliului Parohial Ersig, primul Consiliu Parohial mixt (femei si barbati) din Eparhie, au avut ocazia de a impartasii parintelui protopop nevoile cu care se confruntă parohia si gandurile de viitor ale micii comunitati ortodoxe de la Ersig.

pr. Dragoş Vasile Capota

 


MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires