Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
1 juillet 2009 3 01 /07 /juillet /2009 15:47
   În zilele de 3-6 iulie 2009 Prea Fericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române va efectua o vizită pastorală în Arhiepiscopia Timişoarei, prima de la alegerea în această funcţie.

 

   Astfel, vineri 3 iulie la orele 18:30, Prea Fericirea Sa va sosi de la Bucureşti pe calea aerului, la aeroportul „Traian Vuia" din Timişoara, urmând a fi cazat la reşedinţa mitropolitană din Timişoara.

 

   Sâmbătă 4 iulie, începând cu ora 9:45, Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel va fi întâmpinat la Catedrala Mitropolitană din Timişoara urmând să asiste la slujba Te-Deumului, care va începe la orele 10:00.

 

   Următorul moment al dimineţii la care Prea Fericirea Sa va lua parte va fi acordarea titlului de „cetăţean de onoare" la Primăria Municipiului Timişoara, apoi, în cursul după-amiezii, va vizita mănăstirea Şag-Timişeni.

 

   Duminică 5 iulie, de la orele 9:00, Prea Fericirea Sa va târnosi noua biserică cu hramul „Învierea Domnului" din Lugoj, iar în cursul după-amiezii va vizita mănăstirea din localitatea Dobreşti, locul de baştină al Prea Fericirii Sale.

 

   Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel se va întoarce pe calea aerului în Bucureşti, luni 6 iulie.

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires