Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

A fost desfacut Mormântul Sfântului Pavel... analizele cu C14 au demonstrat provenienta Sfintelor Moaste

Lacasuri Ortodoxe: Roma, 30 iunie 2009
Mormântul Sfântului Pavel conţine ramaşiţe umane, care sunt exact ale Sfântului

   Papa Benedict XVI a declarat duminică că o analiză ştiinţifică parţială a mormântului, reafirmă prezenţa Sfintelor Moaşte ale Sfântului Apostol Pavel.

 

   Mormântul, care nu fusese deschis niciodată în 19 secole, a demonstrat prezenţa unor oseminte, care, în conformitate cu analizele ştiinţifice sunt exact cele ale Sfântului Apostol.

 

   La o vecernie oficiată în bazilica Sfântul Apostol Pavel de dincolo de zidurile Romei, punctând un an de evenimente dedicate Sfântului Pavel, Papa a anunţat că sarcofagul prezent în biserică a făcut recent obiectul unei atente analize ştiinţifice".

 

   "O mică perforaţie a fost efectuată, pentru a introduce o sondă care să permită extragerea din sarcofag a unor mici fragmente de oase, pentru a fi examinate prin metoda C14, în urma căreia s-a demonstrat că ele aparţin unei persoane care a trăit în sec. I-II", a spus Papa.

 

   "Acest lucru confirmă în unanimitate şi incontestabil, că acestea sunt rămăşiţele Sfântului Apostol Pavel", a mai spus Papa.

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article