Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
25 juin 2009 4 25 /06 /juin /2009 19:49
Lacasuri Ortodoxe: Madonna supără lumea creştină
   Concertul pe care Madonna îl va susţine în data de 15 august în Polonia este pus în pericol, după ce catolicii au anunţat că vor protesta împotriva evenimentului. Aceştia speră să o ţină pe divă departe de scenă, deoarece data spectacolului coincide cu ziua în care creştinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului.

   Un reprezentant al catolicilor a declarat că turneul Sticky & Sweet este un act anti-creştinesc ce va intra în conflict cu marea sărbătoare. În încercarea de a anula show-ul, protestatarii au făcut apel la oficialităţile guvernamentale şi la organizatorii concertului.

   Dacă această acţiune nu le va reuşi, aceştia ameninţă că vor sabota gig-ul Madonnei. Polonezii nu sunt singurii care au o problemă cu turneul dat. Autorităţile din Rusia au determinat-o pe artistă să promită că nu va comite nici o blasfemie în timpul spectacolului ce va avea loc în luna august, în faţa celui mai vechi muzeu al ţării.

   Aceasta a mai declarat că: „vrea să fie adorată ca un lider spiritual, informează people."
 
   Madonna a afirmat: „Vreau să fiu ca Martin Luther King sau Gandhi. După părerea mea, toţi trebuie să fim nişte Iisus ai timpurilor prezente."


MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires