Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Concert Madonna...

Lacasuri Ortodoxe: Madonna supără lumea creştină
   Concertul pe care Madonna îl va susţine în data de 15 august în Polonia este pus în pericol, după ce catolicii au anunţat că vor protesta împotriva evenimentului. Aceştia speră să o ţină pe divă departe de scenă, deoarece data spectacolului coincide cu ziua în care creştinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului.

   Un reprezentant al catolicilor a declarat că turneul Sticky & Sweet este un act anti-creştinesc ce va intra în conflict cu marea sărbătoare. În încercarea de a anula show-ul, protestatarii au făcut apel la oficialităţile guvernamentale şi la organizatorii concertului.

   Dacă această acţiune nu le va reuşi, aceştia ameninţă că vor sabota gig-ul Madonnei. Polonezii nu sunt singurii care au o problemă cu turneul dat. Autorităţile din Rusia au determinat-o pe artistă să promită că nu va comite nici o blasfemie în timpul spectacolului ce va avea loc în luna august, în faţa celui mai vechi muzeu al ţării.

   Aceasta a mai declarat că: „vrea să fie adorată ca un lider spiritual, informează people."
 
   Madonna a afirmat: „Vreau să fiu ca Martin Luther King sau Gandhi. După părerea mea, toţi trebuie să fim nişte Iisus ai timpurilor prezente."


MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article