Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
22 juin 2009 1 22 /06 /juin /2009 20:08
   Astazi, 22 iunie 2009, a avut loc, la sediul Centrului Eparhial al Episcopiei Giurgiului, şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului eparhial, prezidată de Preasfinţitul Părinte Dr. Ambrozie.

   S-au discutat, potrivit ordinii de zi, o serie de probleme curente ale sectoarelor Centrului eparhial şi au fost dezbătute mai multe teme referitoare la activitatea pastoral-misionară şi culturală din cuprinsul Episcopiei Giurgiului. Cu această ocazie, au fost abordate şi probleme curente ale activităţii pastoral-misionare şi administrative cu care se confruntă parohiile din cuprinsul eparhiei.

   De asemenea, au fost luate în discuţie şi unele aspecte privind aplicarea prevederilor grilei de salarizare în cazul personalului clerical debutant potrivit Legii nr. 142/1999, privind sprijinul statului pentru salarizarea clerului, cu modificările şi completările ulterioare, grilă aprobată de Permanenţa Consiliului Naţional Bisericesc. Astfel, s-a luat act şi au fost dispuse măsurile necesare pentru punerea în aplicare a amendamentului din hotărârea Permanenţei Consiliului Naţional Bisericesc din 17 decembrie 2008.


MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires