Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
22 juin 2009 1 22 /06 /juin /2009 17:04
Lacasuri Ortodoxe: din Moscova, 22 iunie

   „Lumânarea aducerii aminte" (Candela memoriei) a fost aprinsă la mormântul soldatului necunoscut, din Aleksandrovsky Sad, duminică seara, pentru comemorarea victimelor războiului.

 

   "Aprinderea Candelei Memoriei este o jertfă a respectului, un tribut adus eroilor care au pierit pentru Patria noastră. Este foarte important pentru noi să începem o nouă tradiţie, să determinăm fiecare familie rusească să-i comemoreze pe eroi, în această zi", a spus şeful Comitetului Dumei de Stat pentru asociaţii şi organizaţii publice şi religioase, Serghei Popov.

 

   El si-a exprimat speranţa că an de an vor fi mai multe candele şi lumânări aprinse în întunericul oraşului.

 

   Înainte de a aprinde candela, participanţii la ceremonie au depus flori la Mormântul Soldatului Necunoscut. Lumânarea aducerii aminte a fost plasată într-un felinar, decorat cu flori.

 

   Apoi, a avut loc o procesiune în automobile, însoţite de biciclete, către Monumentul Victoriei, la Poklonnaya Gora, unde au fost primiţi de reprezentanţi ortodocşi, de organizaţii patriotice şi de tineret şi de veteranii de război.

 

   Mii de lumânări s-au aprins de la Lumanarea Memoriei, la Poklonnaya Gora, pentru a-i comemora pe cei ucişi în timpul Marelui Război Patriotic.

 

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires