Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

Purtarea voalului, de către femeile musulmane, este o formă de "persecuţie"

Lacasuri Ortodoxe: din PARIS, 18 iunie 2009
Xavier Darcos consideră că voalul musulman este o formă de "opresiune"

   Ministrul Educaţiei Xavier Darcos a decis astăzi că purtarea voalului, de către femeile musulmane, este o formă de "persecuţie", răspunzând astfel comisiei parlamentare, pe această temă.

 

   Întrebat de postul i-Tele asupra portului voalului musulman pe stradă, Darcos a declarat: "Voi respecta convingerile altora, dar pentru mine acesta este o formă de opresiune."

 

   "Imaginaţi-vă pentru o secundă că o tânără ajunge cu acest voal într-o şcoală a Republicii. Pentru mine e ceva oribil.", a spus Darcos.

 

   "Sunt bucuros dacă nu sunt afişate însemne de afiliere religioasă sau de departajare între sexe, în interiorul şcolilor din Republică", a mai spus el.

 

   Şaizeci de deputaţi, conduşi de membrul PCF de Vénissieux (Rhône), André Gerin, au solicitat crearea unei comisii parlamentare de anchetă cu privire la portul voalului musulman (burqa sau niqab) în Franţa.

 

MP3 player VARA Lacasuri Ortodoxe

 

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article