Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
29 mai 2009 5 29 /05 /mai /2009 17:36
Informam din Sankt-Petersburg, 29 mai

 

   Cel mai mare mozaic din chihlimbar va fi prezentat, în curând, în faţa participanţilor la Forumul Economic Internaţional din Sankt-Petersburg.

 

   Icoana are dimensiunile de 2.76 metri x 1.56 metri, semănând cu un triptic, partea centrală reprezentându-l pe Sfântul Gheorghe în lupta cu balaurul, cu o barză zburând deasupra lor, un soldat în partea stângă şi o femeie, cu un copil, în partea dreaptă a panoului.

 

   Panoul decorativ, Rus (Rusia), este creat folosind un complex unic de tehnici care combină elemente ale mozaicului clasic Florentin şi mozaicul în chihlimbar.

 

   Peste 70 de kg. de chihlimbar natural, baltic, au fost folosite pentru a produce aceasta icoană, care cuprinde 2984 fragmente de mozaic.

 

   Panoul va decora sala Sankt-Petersburg / Hotel Europa, care în prezent este rezervată pentru a satisface liderii din întreaga lume, elita politică şi internaţională, companii importante.

 

   Hotelul este, în prezent, în stadiul finisajelor, decorând Camera Chihlimbarelor printr-un design deosebit, de interior, care foloseşte chihlimbare naturale.

 

Partager cet article

Repost 0
Published by KSLCatalin - dans STIRI DE MUTAT
commenter cet article

commentaires