Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

COMUNICAT DE PRESĂ: Solidaritate şi frăţietate creştină în Italia

   Având în vedere tragicele evenimente care au avut loc în regiunea italiană Abruzzo, determinate de cutremurul din dimineața zilei de luni, 6 aprilie, care a afectat mai ales provincia de L'Aquila, Episcopia Ortodoxă Română a Italiei își exprimă solidaritatea frățească și creștinească cu toți cei care suferă în acest moment, fie că au pierdut un membru al familiei, fie că au rămas fără locuință.

   Trebuie să amintim și faptul că în această situație se află și frați de-ai noștri, în frunte cu părintele paroh Iulian Stoica și familia lui.

   Ne alăturăm de asemenea familiilor fraților noștri români care au decedat (în număr de trei sau patru până în prezent), rugând pe Dumnezeu să le întărească și să le mângâie.

   Episcopia va căuta pe toate căile să-i ajute pe toți cei încercați, atât spiritual, prin rugăciune și bunăvoință frățească, precum și material, prin strângere de alimente și colectare de fonduri.
   Episcopia Ortodoxă Română a Italiei a trimis deja spre zona afectată un număr de 2000 de sticle de apă (3000 l.)

 

DEPARTAMENTUL DE INFORMARE ȘI MASS MEDIA AL
EPISCOPIEI ORTODOXE ROMÂNE A ITALIEI


Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article