Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
STIRI ORTODOXE - LACASURI ORTODOXE - NOUTATI - INFORMATII - JURNAL - biserici - manastiri sfinti rugaciuni traditii si obiceiuri, icoane - duhovnici

KSLCatalin: Roumanie – Orthodoxie. La joie d'être orthodoxe. La religion apostolique, de ceux qui aiment Dieu. Par le Christ, par les Apôtres (André), par l’évêques, par les prêtres… c'est le baptême traditionnel de la vraie croyance. C'est l'Orthodoxie de Roumanie.

VIDEO: Evidente Trafic, Abonati... cracker - hacker, spy

Ca de la "inginer" la inginer... de KSLCatalin 

   Există o comunitate, formată din programatori experti şi "magicieni" în ceea ce priveşte reţelele, care îşi are originea în primele experimente ARPAnet. Membrii acestei "culturi" au creat termenul de hacker. Hackerii au construit internetul. Hackerii fac să funcţioneze Usenet. Hackerii menţin World Wide Web (WWW) funcţional. Dacă faci parte din această cultură, dacă ai contribuit şi ceilalţi ştiu cine eşti şi te numesc hacker, atunci eşti un hacker.

   Mai există un grup de oameni care se autodeclară hackeri, dar care nu sunt. Aceşti oameni (în special adolescenţi) nu fac altceva decât să atace calculatoare pe internet şi să folosească ilegal sistemul telefonic. Hackerii adevăraţi numesc aceste persoane crackeri şi nu vor să aibă nici o legătură cu ei. Majoritatea hackerilor adevaraţi cred că crackerii sunt leneşi, iresponsabili, şi nu foarte inteligenţi, şi simplul fapt de a fi capabil să intri în anumite calculatoare nu te face să fi hacker la fel cum a fi capabil să porneşti o maşină fară chei nu te face un inginer auto. Din nefericire, mulţi jurnalişti şi scriitori au fost păcăliţi să folosească cuvântul hacker pentru a descrie crackeri; acest lucru îi irită pe hackerii adevăraţi.

   Diferenţa esenţială dintre un hacker şi un cracker este următoarea: hackerii construiesc lucruri pe când crackerii nu fac altceva decât să distrugă.

   Dacă tot ce vrei e să fii un cracker atunci pregăteşte-te să faci cinci sau zece ani de închisoare după ce descoperi că nu eşti aşa inteligent cum crezi. Şi asta e tot ce voi spune despre crackeri. (cate ceva si din Eric Steven Raymond - "Cum sa devii un hacker")


   De curand am primit ca "distractie" o noua "realizare". Stiti cu totii variantele FeedBurner de abonare, informatii despre abonatii unui site, statistici etc, cu rol de informare asupra activitatii corespunzatoare unui site. E simplu: intri pe FeedBurner, vezi cati abonati are site-ul si capeti incredere in el.

   Ca nu este chiar atat de simplu sa afli ceea ce vrei (si sa fie si adevarat, pe deasupra) va vor demonstra niste prieteni, care au reusit o performanta. Au demonstrat ca FeedBurner nu este chiar atat de sigur si ca oricine poate "adauga abonati si vizitatori", exact asa dupa cum doreste el sa apara imaginea site-ului propriu (cu ceva cunostinte de programare). Prietenii au reusit sa adauge cu banalul copy-paste (intr-un anumit fisier) aproximativ 2500 de vizitatori abonati... si apoi au luat o pauza. Oboseala e mare... Au semnalat dupa aceea, prin filmulet, creatorilor acestui program si administratorilor lui, neprofesionalismul lucrarii, de la care au primit chiar multumiri.  
 

Stiati ca...? 

  Dand click intr-o zi pe blogul cu cei mai multi vizitatori din Romania (si nu vreau sa-i fac reclama, fiindca numai are nevoie..ha) observ jos, ca de fiecare data, banner-ul cu TRAFIC.ro. De ceva timp, insa, atunci cand dadeai click pe banner, ajungeai in blogul prietenului sau (poza banala + link, se cheama!), unde crestea astfel rank-ul. 
   Aveti, deci, grija la inselatoriile evidentelor. Creati-va propriile evidente pentru a nu fi manipulati. Puteti inscrie orice pagina pe evidentele mai ieftine de trafic (asa cum am vazut ca au procedat altii si cu paginile mele... oameni mai curiosi din fire!) si sa numarati pana cand vine oboseala, plictisul si renuntati. Va avertizez insa, intrucat niciun blog, site etc nu este perfect, numarul de vizitatori poate demonstra doar o inertie banala pe materiale fara continut. Asa ca, o pagina buna, nu inseamna un site vesnic bun.

   Ca in mai toate situatiile, ramanem dor noi, singuri, atunci cand trebuie sa alegem... si nu ne poate sfatui un GRAFIC!


  URMARITI ACEST VIDEO:


     Si, un sfat pentru cei care nu se opresc din "spionarile" ilegale ale Lacasurilor Ortodoxe ( www.LacasuriOrtodoxe.com, grupul LacasuriOrtodoxe@KSLCatalin, pe 30 august 2008/ peste 6100 membri) risipa de timp este pacat mare, mai ales ca, vedeti.... ne cam prindem de "faze" (vezi search Trafic, FeedBurner, GPSLocate, world location, video location. radio location, preluari de pagini si stiri cu relocatii, spy-uri primite cu IP pe care am reusit sa-l identificam etc).

   Bunul Dumnezeu sa ne ajute tuturor!  Click aici, (de aici veti descarca un abonament, sever protejat, gratuit, care va va feri de orice fel de astfel de atacuri pe NET) fiindca, desi pare greu, chiar va tinem la curent, cu toate... KSLCatalin

 

 

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
I
D'aia nu mai ploua afara din cauza lor !<br /> Nu trebuie sa ne fie frica decat de Dumnezeu. Astea sunt niste oitze ratacite si amarite. Asta'i tot. Nu trebuie sa le dam importanta !
Répondre